Avís legal

AVÍS LEGAL

DADES DEL RESPONSABLE

Identitat del Responsable: GAROINA COMUNICACIO S.L

Nom comercial: Garoina Comunicació

NIF/CIF: B56391691

Adreça: Carrer Punta dels Escuts 3, Local 2. 17250 Platja d’Aro, Girona. Espanya

Correu electrònic: info@garoinacomunicacio.es

En aquest espai, l’usuari, podrà trobar tota la informació relativa als termes i condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i jo com a responsable d’aquesta web. Com a usuari, és important que coneguis aquests termes abans de continuar la teva navegació.

Garoina Comunicació com a responsable d’aquesta web, assumeixo el compromís de processar la informació dels meus usuaris i clients amb plenes garanties i complir amb els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels meus usuaris.

Aquesta web, per tant, compleix rigorosament amb La Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i amb el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

CONDICIONS GENERALS D’ÚS

Les presents Condicions Generals regulen l’ús (incloent el mer accés) de les pàgines de web, integrants del lloc web de pescafenix.es inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles. Tota persona que accedeixi a la web (“usuari”), accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents a cada moment dels portals esmentats.

DADES PERSONALS QUE RECAPTO I COM HO FAIG

Llegir Política de Privacitat.ARO